Kar için 'Adem'le Havva'ya hakareti Allah çarpar' diyen Boynukalın'a tepki

Eski Ayasofya baş imamı Mehmet Boynukalın'ın, "Hz. Adem ve Havva annemize yapılan hakareti savunanı Allah karla çarpar" paylaşımı tepki çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medyadaki paylaşımları tartışmalara neden olan eski Ayasofya Camii baş imamı Mehmet Boynukalın'ın, ülke genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ile ilgili attığı tweet tepki çekti. Boynukalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef aldığı Sezen Aksu'nun ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısına gönderme yaparak "Hz. Adem ve Havva annemize yapılan hakareti savunanı Allah karla çarpar; öyle elinizde balık ve rakıyla kala kalırsınız... Gereken dersi herkes çıkarır inşallah..." ifadelerini kullandı. 

Bir kullanıcı, Boynukalın'ın paylaşımına "Ayasofya imamlığı yapmış. Kurak geçen bir dönemde bereket ve nimetin vesilesi olan kar için ceza demiş. Nereden tutsan elinde kalıyor" sözleriyle tepki gösterdi. Bir başka kullanıcı ise, "Bu adamın hiç eşi dostu seveni yok mu? 'Hocam kendine de inandığın dine de zarar veriyorsun' demiyor mu Allah rızası için?" dedi. (HABER MERKEZİ)