Karaköy yeraltı geçidi yenileniyor

İBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Karaköy Yeraltı Geçidi ve Çarşısı’nı yenileyerek yeraltı geçidinin yayalar için kullanışlı olmasını sağlamayı hedefliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’un en çok ziyaretçi alan noktalarından Karaköy’ün yeraltı geçidini yeniliyor. ‘Karaköy Yeraltı Geçidi ve Çarşısı Yenileme Projesi’ ile Necatibey Girişi, Tünel Girişi, İskele Girişi, Tramvay Girişi ve Rıhtım Girişi düzenlenmesiyle yaya ulaşımı daha kolay hale getiriliyor.

İBB; kentin meydanları, altgeçitleri, yaya yolları ve sokaklarını tasarlamaya devam ediyor. İBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Karaköy Yeraltı Geçidi ve Çarşısı’nı yenileyerek yeraltı geçidinin yayalar için kullanışlı olmasını sağlamayı hedefliyor.

Karaköy Yeraltı Geçidi ve Çarşısı Yenileme Çalışması ile şu alanlarda düzenlemeler yapıldı: Yönlendirme levhaları, altgeçit giriş tabelaları tamamlandı. Kolon kaplamaları, asma tavan yenilemeleri devam ediyor. Aynı zamanda aydınlatma armatürlerinin yenilenmesi devam ederken; merdiven basamaklarının da yenilenmesi planlanıyor.