Ayşe Ateş, Temel Karamollaoğlu ve Fatih Erbakan'la görüştü

Öldürülen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'le parti genel merkezinde görüştü.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme sonrasında açıklama yapan Temel Karamollaoğlu, “Merhum Sinan Ateş'in ölümü üzerindeki perdeyi kaldırmak ve eşi Ayşe Ateş'in adalet arayışına destek vermek için sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Adaletin tecellisi adına bu davanın hiçbir soru işaretine mahal vermeden açıklığa kavuşması gerektiğine inanıyoruz. Bizler bu süreçte hem Ayşe Ateş kızımızın hem de yavrularımızın yanında duracağız” ifadelerini kullandı. 

Ayşe Ateş ise, Karamollaoğlu'na teşekkürlerini ilettiğini ve desteklerinin devamını istediğini söyledi. Ateş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeyle ilgili Karamollaoğlu'yla arasında bir konuşma geçip geçmediği yönündeki soruya, "Kamuoyuyla paylaştığım şeylerden ona da bahsettim. Onun dışında farklı bir şey olmadı" yanıtını verdi.

Ateş daha sonra Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'la makamında görüştü. 

(HABER MERKEZİ)