Karayolları Genel Müdürlüğü güncel yol durumunu açıkladı

İstanbul'a Anadolu ve Trakya yönünden araç kısıtlamalarının kaldırıldığı, Kuzey Marmara ve TEM'in çift yönlü ulaşıma açıldığı duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Karayolları Genel Müdürlüğü'nden (KGM) yapılan açıklamada, önemli kara yolu güzergahlarında güncel yol durumuna ilişkin bilgi verildi. Buna göre, İstanbul'a Anadolu ve Trakya yönünden araç kısıtlamaları kaldırıldı. Kuzey Marmara ve TEM otoyolları tüm araçlar için çift yönlü olarak ulaşıma açıldı. Niğde-Pozantı Otoyolu Eminlik Kavşağı Pozantı yönü de trafiğe açıldı.

TAG (Tarsus-Adana-Gaziantep) Otoyolu Osmaniye-Antep arası çift yönlü taşıt trafiğine kapatıldı. Kağızman-Ağrı, Taşkent-Sarıveliler, Seydişehir-Beyşehir, Seydişehir-Akseki, Sivas-Kangal, Divriği-Arapgir, Kangal-Alacahan-Hekimhan yollarında ulaşıma izin verilmiyor. Samsun-Havza yolu ile Erzincan-Erzurum yolu da ulaşıma kapatıldı.

MARMARAY YARIN SABAHA KADAR ÜCRETSİZ

Öte yandan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamaların meydana geldiği İstanbul'da Marmaray'ın yarın sabaha kadar ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. Karaismailoğlu "Bakanlığımıza bağlı Marmaray bugün de sabaha kadar ücretsiz olarak seferlerine devam etmektedir" dedi. (HABER MERKEZİ)