Karşıyaka'da 'Sokak Senin' etkinlikleri 26 Haziran'da başlıyor

Çocuklar ve mahalle sakinlerine yönelik birçok atölyenin düzenlendiği 'Sokak Senin' etkinlikleri, 26 Haziran'dan itibaren her hafta Karşıyaka'nın farklı bir mahallesinde düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Karşıyaka Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği “Sokak Senin” etkinlikleri 26 Haziran'da yapılacak ilk buluşma ile başlayacak. 

İlki 26 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de Cumhuriyet Mahallesi 6625 Sokak’ta gerçekleştirilecek etkinlikte, çocuklara ve mahalle sakinlerine yönelik geleneksel oyunlar, ritim atölyesi, masal anlatımı, yüz boyama, dans gösterileri, spor aktiviteleri, tohum dikimi, köpük gösterisi, boyama, takı ve geri dönüşüm atölyeleri yapılacak.

26 Haziran itibariyle Her hafta çarşamba günleri farklı bir mahallede gerçekleştirilecek etkinliklerin duyuruları, Karşıyaka Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılacak.

ETKİNLİKLERE HERKES DAVETLİ

Herkesi ‘Sokak Senin’ buluşmalarına davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Bu keyifli etkinlikler ile hem komşuluk ilişkilerini canlandırarak toplumsal iletişimi güçlendirmeyi hem de kent yaşamına renk katmayı amaçlıyoruz. Unutulmaya yüz tutan sokak oyunlarıyla, atölyelerle, spor ve sanat aktiviteleriyle neşeli anlar yaşayacak, hayatı coşkuyla sokağa taşıyacağız. Renkli sokak kültürünü doyasıya yaşayacağımız etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.