Kartal Belediyesi'nden Soğanlık'ta temizlik çalışması

Kartal'ın Soğanlık Mahallesi'nde temizlik projesi yürüten belediye ekipleri, temizlik, yol bakım ve onarım, asfaltlama, ilaçlama ile çevre düzenleme çalışmaları yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kartal Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde belirlenen program dâhilinde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Proje kapsamında çalışma yürüten ekipler, son olarak Soğanlık Yeni Mahalle’de; temizlik, yol bakım ve onarım, asfaltlama, ilaçlama ile çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de gün boyu devam eden çalışmalar sırasında ekiplere eşlik etti, mahalle sakinleri ve esnafla bir araya geldi.

Soğanlık Yeni Mahalle Atatürk Caddesi’nde sabah saat 06.00’da başlayan çalışmalara; Temizlik ve Fen İşleri, Veterinerlik, Park ve Bahçeler, Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler, Halkla İlişkiler ve Komşu İletişim, Gençlik ve Spor Hizmetleri, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık, Kültür ve Sosyal İşler ile Basın Yayın Müdürlükleri tam kadro katılım gösterdi.

Ekipler, özellikle Topselvi Caddesi olmak üzere bölgede temizlik, yol bakım ve onarım, asfaltlama, ilaçlama, dezenfekte ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Yüksel, “Kartal’ımızın her mahallesini pırıl pırıl yapmak için tüm ekiplerimizle sahadayız, onarılmayan kaldırım, bakımsız çocuk parkı, alınmayan çöp kalmayacak. İlçemizin güzelliğine güzellik katmak için Belediye olarak tüm imkânlarımızı kullanıyoruz; ancak bu konuda tüm komşularımdan daha dikkatli olmalarını ve bizlere destek olmalarını rica ediyorum. Daha güzel bir Kartal’ı hep beraber yaratalım” ifadelerini kullandı.

Etiketler kartal temizlik