Kartal'dan 'ikinci adam' sorusuna tepki: Ayıp ediyorsunuz, 5 seferdir tekrar ediyorum

“İkinci adam olmayacağım” açıklamasıyla ilgili soruya tepki gösteren İsmail Kartal, “Bunu tekrar tekrar söylüyorsunuz, ayıp ediyorsunuz biraz. 5 seferdir tekrar ediyorum. Olmuyor artık bu” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 31'inci haftasında Yukatel Kayserispor'u deplasmanda 4-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, rakibi iyi analiz ettiklerini, Kayserispor'un iyi bir takım olduğunu, iyi mücadele ettiğini söyleyen Kartal, Kayserispor'un kupada kendilerini ve Beşiktaş'ı elediğini hatırlattı.

“Milli takımdan dönen 12-13 oyuncumuz vardı. Bir ter idmanından çıkıp bugün maça çıkan oyuncularımız vardı” diyen İsmail Kartal, “Buna rağmen çok çok iyi hazırlanıp bu maça çıktık. Çünkü bu maçı kazanmak istiyorduk. Kazanmak için de bütün stratejilerimizi, analizlerimizi hafta içi bitirdik. Çok iyi çalıştık, çok iyi hazırlandık. İlk yarıda maçı kopartabilirdik. Maçı kazanmasını bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

'BAŞKANIMIZA KARŞI DA SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK'

Bugün Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un doğum günü dile getiren Kartal, buradan alacakları galibiyeti Koç'a armağan edeceklerine söz verdiklerini aktardı.

Kartal, “Başkanımıza karşı da sözümüzü yerine getirdik. Onun için başkanımızın doğum günü tekrardan kutlu olsun. Yükselen bir performansımız var. Oyuncularımın her geçen gün performansı yükseliyor. Bireysel olarak da performanslarının gelişim gösterdiğini görebilmek bizi çok mutlu ediyor” dedi.

'HİÇBİR ZAMAN HİÇBİR OYUNCUMLA İLGİLİ MEDYA ÖNÜNDE AÇIKLAMALARDA BULUNMADIM'

Bir basın mensubunun, “Fenerbahçe 7'de 6'tı yaptı. İyi de bir futbol var. Sezon sonu için neler söyleyebilirsiniz? Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı kaldı, bu sizin kararınızla mı oldu?” sorusu üzerine Kartal, şu yanıtı verdi:

“Öncelikle Mesut ve Ozan'la ilgili, ben hayatım boyunca hiçbir zaman hiçbir oyuncumla ilgili medya önünde 'öyleydi, böyleydi' diye açıklamalarda bulunmadım. Yönetimimiz sonuçta bir karar almıştır, Fenerbahçe ailesi olarak böyle bir karar çıktı. Onun için bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Bize de yakışmaz. Fenerbahçe ailesi olarak kulübümüz bir açıklama yapmıştır. Sonuçta biz kendi işimize bakıyoruz. Kendi işimle ilgili olarak, sezon sonuna kadar işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Yapmaya da devam edeceğim. Sezon sonu ne olur, burada kalır mıyım, bilmiyorum. Nasip, kısmet, sonuçta rızkı veren Allah. Ben işimi en iyi şekilde sezon sonuna kadar yapacağım. Ondan sonrası ne olur bilemem.”

'SÖYLEDİM GENE SÖYLÜYORUM, İKİNCİ ADAM OLMAYACAĞIM'

Kartal, aynı basın mensubunun, “Bir sohbet toplantısında 'ikinci adam asla olmam' demiştiniz. Aynı düşünceniz devam ediyor mu?” sorusu üzerine “Herhalde yani, ben onu söyledim bir daha tekrar etmenin anlamı yok” diye konuştu.

Bu sözüyle ilgili haberler çıktığı için sorunun yöneltildiğinin söylenmesi üzerine İsmail Kartal tepki gösterdi.

Kartal, “Haberler beni ilgilendirmiyor. Ben söyleyeceğimi söyledim, bu kadar. Ben hayatım boyunca hiç kimsenin ardında ikinci adam olmam dedim, bir daha söylüyorum burada. Bunu tekrar tekrar söylüyorsunuz, ayıp ediyorsunuz biraz. Bunu ben 5 seferdir tekrar ediyorum. Olmuyor artık yani bu. 5 seferdir ikinci adam, ikinci adam... Ben teknik direktörüm ya. Gene söylüyorum ben ikinci adam olmayacağım bitti, bu kadar” dedi. (HABER MERKEZİ)