Kayıp Narin Güran'ın annesi: Dünya artık bir hapishane, ben de içindeyim

Diyarbakır'da arama çalışmalarının sürdüğü kayıp 8 yaşındaki Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran, "Nefes almıyorum, hapishaneye girdim sanki" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 8 yaşında kız çocuğu Narin Güran 21 Ağustos'tan bu yana kayıp. Narin Güran'ı arama çalışmaları kapsamında on bini aşkın araç kontrol edildi, onlarca kişinin ifadesi alındı, tarlalar, bahçeler, yollarda arama yapıldı. Ancak şu ana kadar bir sonuç alınamadı.

6 gündür kızı için ağlayan Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran kızının bir an önce bulunmasını istiyor.

 

'NEFES ALAMIYORUM VE İNSANLARI ANLAMIYORUM'

Rûdaw'a konuşan anne Yüksel Güran, "Sanki dünya üzerime kapanmış. Nefes almıyorum ve insanları anlamıyorum. Hapishaneye girdim sanki. Kızımın nerede olduğunu bilmiyorum. Kötülerin elinde mi bilmiyorum, iyilerin elinde mi bilmiyorum. Yaşıyor mu, öldü mü bilmiyorum. Benim için artık dünya bir hapishane ve ben de onun içindeyim” dedi.

Narin Güran'ın teyzesi Yasemin Gül de “Nerede olduğu ortaya çıksın. Nasıl olduğunu bilmiyoruz. Annesinin, babasının, kardeşinin psikolojisini görüyorsunuz. Onun teyzesiyim. Çocuklarımı altı gündür bırakmış buraya gelmişim. Halimizi görüyorsunuz” diye konuştu. 

 

 

(ALINTI)