Kaymakam ve AK Parti ilçe başkanı, birlikte yaptıkları denetleme sonrası yedikleri yemekten zehirlendi

Keşan'da AK Parti ilçe başkanı ile birlikte asfalt çalışmalarını denetleyen Kaymakam Cemalettin Yılmaz ve beraberindekiler, dönüşte muhtarın verdiği yemekten zehirlendi.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Edirne Keşan'da aralarında Kaymakam Cemalettin Yılmaz ile AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç'ın da bulunduğu 11 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle başvurdukları hastanede tedaviye alındı. 

DHA'nın aktardığına göre Keşan Kaymakamı Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve AK Partili meclis üyesi Şafak Uslu ile birlikte İl Özel İdaresi tarafından ilçeye bağlı Kadıköy’de yapılan baraj yolu asfalt kaplama çalışmalarını incelemek üzere bölgeye gitti.

Ziyaretin ardından Kadıköy Muhtarlığı, Kaymakam Yılmaz ve beraberindekiler ile İl Özel İdaresi işçilerine yemek verdi. Yemeğin ardından heyet köyden ayrıldı.

Akşam saatlerinde Kaymakam Cemalettin Yılmaz, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, AK Partili meclis üyesi Şafak Uslu, kaymakamın koruma polisi ve 7 İl Özel İdaresi çalışanı bulantı, kusma ve baş dönmesi şikayetiyle Keşan Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

11 kişi tedavilerinin ardından taburcu edilirken, Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ekipleri verilen yemekten numune alarak incelenmek üzere İstanbul’a gönderdi. 

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)