Kaza sonrasında tutanak tutan sürücülere başka bir araç çarptı: 2 kişi öldü

İzmir'de yaşadıkları kazanın ardından tutanak tutmak için araçlarından inen 2 sürücü, başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Torbalı ilçesinde ambulans ile kamyonetin karıştığı hasarlı kazada tutanak tutmak için araçlarından inen sürücülere otomobil çarptı. Kazada, otomobilin çarptığı 2 sürücü yaşamını yitirdi.

DHA'nın haberine göre, kaza saat 17.30 sıralarında Yeşilköy-Ayrancılar yolunda meydana geldi. Mustafa Navruz yönetimindeki kamyonet, Bilan Talaş'ın kullandığı ambulansa arkadan çarptı.

Ambulans şoförü Bilan Talaş ve kamyonet sürücüsü Mustafa Navruz kazaya bakmak için araçlarından indi. Bu sırada, araçlara bakıp tutanak tutmak isteyen 2 sürücüye, K.B. yönetimindeki otomobil çarptı.

Otomobilin çarptığı 2 sürücü de yola savrularak ağır yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırdı. Sürücüler Bilan Talaş ve Mustafa Navruz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Otomobil sürücüsü K.B. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)