Kenan Işık'ın eşi Beril Işık iddiaları yalanladı: Değişiklik yok

Beril Işık, son günlerde çıkan yanlış haberlerin ardından eşi Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında konuştu. Işık, "Ben bir açıklama yapmadım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, son günlerde eşi hakkında yapılan yanlış haberlerle ilgili açıklama yaptı. Sekiz yıldır tedavi gören Işık'la ilgili önce yakın arkadaşı Ozan Zeybek'in Şubat 2022'de yaptığı açıklama, ardından da eşi Beril Işık'ın 2014 yılında yaptığı açıklama servis edildi.

Ozan Zeybek yaptığı eski açıklamada "Nisan'da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor" demişti.

Beril Işık ise 2014 yılında yaptığı açıklamada "Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu" ifadelerini kullanmıştı.

Yeniden servis edilen haberler hakkında Hürriyet'e konuşan Beril Işık, tedavisine devam edilen eşinin sağlık durumu hakkında yapılan haberleri yalanladı. Işık, şöyle konuştu:

"Ben bir açıklama yapmadım. Eşimin sağlık durumunda kayda değer bir değişiklik yok."

KENAN IŞIK KİMDİR?

Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memurun çocuğu olan Kenan Işık orta okul öğrenimi sırasında Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başladı. Lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da okurken Meydan Sahnesi'ne girdi. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı oldu.

Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı. Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazdı. Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı.

Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı dizide oynadı. 4 Nisan 2005 tarihinden itibaren Star Haber'i sundu. 20 Ağustos 2005 tarihinde Star Haber'i bıraktı ve tekrar oyunculuğa başladı. Sanatçı ayrıca "Kim 500 Bin İster" yarışmasının sunuculuğunu yaptı. Işık, 2014 yılında komaya girene kadar değişen yeni adı ile "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının sunuculuğunu yapmaya devam etti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)