Kerem Aktürkoğlu 5 yıl daha Galatasaray'da

Galatasaray'da performansıyla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi 5 yıl daha uzatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesini yeniledi. Aktürkoğlu 2026'ya kadar Galatasaray'da kalacak. Aktürkoğlu'nun alacğaı yıllık ücrete ilişkin açıklama yapılmadı. 

Yükselen perfomansıyla dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcu Eylül 2020'de 24 Erzurumspor'dan Galatasaray'a bedelsiz şekilde transfer olmuştu. Aktürkoğlu bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 25 resmi maçta 6 gol 5 asistlik performans sergiledi. Genç futbolcunun piyasa değeri Transfermarkt verilerine göre 6 milyon euro (yaklaşık 90 milyon TL).

Kerem Aktürkoğlu, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, "En başından beri iki taraf için de zaten bir soru işareti yoktu. Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet etmek istiyorum. Fatih (Terim) hocama da teşekkür ediyorum. İlk günden beri inandığı, güvendiği ve şans verdiği için. Ben de elimden gelen her şeyi sahada vermek istiyorum. Uzun yıllar boyunca Galatasaray'a en güzel şekilde katkı verip, şampiyonluklar yaşamak istiyorum." değerlendirmesinde bulundu. (HABER MERKEZİ)