Kılıçdaroğlu'ndan borsa açıklaması: Haksız zenginleşen çeteler bedelini ödeyecek

Borsada yaşanacak düşüş konusunda küçük yatırımcıyı uyardığını söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Unutulmasın ki bir gün devran döner, herkes yaptıklarının bedelini öder" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Borsa İstanbul, günü yüzde 7,37 değer kaybıyla tamamladı. Bu kapanış, 24 Şubat 2022'den bu yana en sert düşüşünü gerçekleştirdi.

Borsadaki düşüşle ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Kasım 2022'deki "Küçük yatırımcıyı da uyarıyorum. Tasarrufunuz enflasyona ezilmesin diye borsaya giriyorsunuz ama asıl yem, bu gördüğünüz şişirilmiş değerlerde. Maalesef avlanan siz olacaksınız" açıklamasını hatırlattı.

Küçük yatırımcıyı korumayanlardan hesap soracaklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Küçük yatırımcıyı uyardım, göz göre göre soyacaklar sizi dedim. Adalet yok, ahlak yok! Unutulmasın ki bir gün devran döner, herkes yaptıklarının bedelini öder. Küçük yatırımcıyı korumayan kurumlar da haksız zenginleşen çeteler de bedelini öder. Asla yanlarına bırakmayız!" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)