Kılıçdaroğlu'ndan 'CHP'de 50 milletvekili bana sadık' cümlesine yalanlama

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'de 50 vekilin kendisine bağlı olduğu iddialarıyla ilgili, "Benim '50 milletvekili bana sadık' diye bir cümlem asla olmamıştır. CHP’de böyle bir şey mümkün değildir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partide 50 milletvekilinin kendisine sadık olduğu iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

T24'e konuşan Kılıçdaroğlu, "Gazeteci Vedat Yenerer'in, "En az 50 milletvekilinin parti içinde size sadık olduğu iddiası konuşuluyor. Doğru mu?” sorusuna "evet" yanıtını verdiği iddiayı yalanlayarak, "Benim böyle bir açıklamam asla olmamıştır" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, "CHP'de bütün vekiller partiye sadıktır. Kişilere değil. Benim “50 milletvekili bana sadık” diye bir cümlem asla olmamıştır. CHP’de böyle bir şey mümkün değildir" dedi. 

Ne olmuştu?

Gazeteci Vedat Yenerer, Kılıçdaroğlu'nu Ankara'daki ofisinde ziyaret etmişti. Görüşmeyle ilgili konuşan Yenerer, "En az 50 milletvekilinin parti içinde size sadık olduğu iddiası konuşuluyor. Doğru mu?” diye sorduğunu, Kılıçdaroğlu'nun da "Evet, doğru" yanıtı verdiğini aktarmıştı.

 

(HABER MERKEZİ)