Kılıçdaroğlu’nun yeni danışmanı Ulukuş: Zafer Partisi’nden CHP’ye

Bir dönem Zafer Partisi’nde siyaset yapan Gökşeb Anıl Ulukuş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığı görevine getirildiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı Zafer Partisi içerisinde de bir dönem siyaset yapan Gökşen Anıl Ulukuş oldu.

Gökşen Anıl Ulukuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdir ve tensipleriyle, CHP Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmış bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, seçimlerin ardından 4 Haziran 2023 tarihi öncesi danışman ve başdanışman olarak atanan tüm kişilerin görevlerine son vermişti.

Kılıçdaroğlu’nun danışmanlık görevine getirdiği Ulukuş, 1997 yılında Ankara’da doğdu. 2017 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinde lisans eğitimine başlayan Ulukuş, Ümit Özdağ’ın Genel Başkanlığı’nı yürüttüğü Zafer Partisi’nde bir dönem siyaset yapmış sonrasında partiden ayrılmıştı. Öte yandan Ulukuş’un seçim döneminde Kılıçdaroğlu’nun Ülkücüler ile bir araya geldiği etkinliği organize ettiği de gündeme gelmişti. (DUVAR)