Kısa Dalga Podcast yeni yüzüyle yayında

Araştırma dosyaları, özel haberler ve söyleşileri yayınlayan podcast platformlarından Kısa Dalga Podcast, ‘Kısa Dalga Medya’ adıyla haber sitesi olarak yayın hayatına başladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Podcast platformu olarak kurulan Kısa Dalga Podcast, bugünden itibaren yeni yüzüyle ve yeni içeriğiyle yayın hayatına devam edecek. ‘www.kisadalga.net’ adresinden yayın yapan yeni sitede podcast serilerinin yanı sıra araştırmacı gazetecilik ürünü dosyalar ve özel haberlerin olacağı duyuruldu.

Yeni sitenin genel yayın yönetmenliğini Kemal Göktaş, editörlüğünü ise deneyimli gazeteci Demet Bilge Erkasap üstlendi.

Kemal Göktaş, podcast platformunu kurarken amaçlarının araştırma dosyaları ve özel haberler üretmek olduğunu belirterek şunları söyledi: “Kısa Dalga, kısa sürede iyi gazeteciliğin zor şartlara rağmen mümkün olabileceğini gösterdi. Geleneksel gazetecilikle yeni iletişim teknolojilerini birleştirmeye devam etmek ve daha çok dosya ve özel haber üretmek istiyoruz. Sloganımız ‘İyi gazetecilik’ çünkü buna hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var.”

Faruk Eren, Mehveş Evin, Özlem Kaygusuz ve Emre Eren’in ilk gün yazılarıyla yer aldığı Kısa Dalga’da yazar Özge Mumcu Aybars da günlük haber bülteni Kısa Dalga Bülten’in editörlüğünü yapacak. Bültende Türkiye’de ve dünyadaki önemli gelişmeler derlenerek okura sunulacak, ayrıca Pervin Metin’in sunumuyla bültenin ‘podcast’i de yayınlanacak.

Faruk Eren, Mehveş Evin, Beril Eski, Timur Soykan, Esra Koçak Mayda, Melis Tufur, Ahmet Orhan, Tamer Kozaklı, Yeşim Özdemir, Ekin Karaca, Agah Hazır, Özgün Çağlar gibi isimlerin podcast ürettiği Kısa Dalga Podcast ise yeni podcast serileri ile yayın hayatına devam edecek. (HABER MERKEZİ)