'Yazmanın İncelikleri' atölyesi başlıyor!

“Yazmanın İncelikleri” sertifika programı birçok yazarı bir araya getiriyor. Atölye 3 Kasım'da.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen “Yazmanın İncelikleri” sertifika programının ikincisi başlıyor. Sertifika programı, yazarlarla edebiyat ve kurmacaya ilgi duyanları 3 Kasım 2018 Cumartesi günü bir araya getiriyor.

Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Güz’ün yürüteceği “Yazmanın İncelikleri” sertifika programında, Pınar Kür, Ataol Behramoğlu, Buket Uzuner, Mario Levi, İnci Aral, Murat Menteş, Gülşah Elikbank, Alper Canıgüz ve Prof. Dr. Uğur Batı gibi yazarlardan eğitim alacak olan katılımcılar, yazarların deneyimlerinden yararlanırken, yazmanın kuramsal çerçevesi ile de teknik bilgiler edinecekler.

Modern kurmacanın temel ögelerinin edebiyat meraklıları ile paylaşılacağı programa, çizer M. K. Perker, Doğan Kitap Genel Yayın Yönetmeni Cem Erciyes, April Yayıncılık Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Berivan Ak'ın yanı sıra Telif Hakları Avukatı Sedef Erken de konuk olarak katılacak.

19 Ocak 2019 tarihine dek her Cumartesi 14.30 - 17.30 saatleri arasında Beykoz Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan programa dair "[email protected]" adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.