Tüm kitaplarda Enpara.com'lulara Özel İndirim Fırsatı

Kitapseverlerin Temmuz ayı itibarı ile yoğun talep gösterdikleri Enpara- Kidega ortak kampanyası 31 Aralık 2018’e kadar uzatıldı.

Google Haberlere Abone ol

Ayın Enparalısı ol Kidega’dan 15 TL İndirimi kap! Tarzı ile fark yaratan, kitapları hayatının merkezine yerleştirmiş muhteşem bir ekiple çalışan Kidega farkını ortaya sererek muhteşem bir kitap kampanyasına imza attı.

Kitapseverlerin Temmuz ayı itibarı ile yoğun talep gösterdikleri Enpara- Kidega ortak kampanyası 31 Aralık 2018’e kadar uzatıldı. Online kitap satış alanında kısa sürede popüler olmayı sağlayan başarılı bir ekibe sahip Kidega’dan tek seferde yapacağınız 30 TL’lik alışverişinizde 15 TL indirim. Bu kampanyaya katılabilmenin tek koşulu Encard veya Enpara Kredi Kartına sahip olmanız.

Enpara- Kidega Kitap Kampanyası Katılım Koşulları

Enpara.com müşterisi olmalısınız,

1 Temmuz- 31 Aralık 2018 tarihleri arasında Encard’ınız veya Enpara Kredi Kartınız ile tek seferde 30 TL ve üzeri alışveriş yapmanız,

Harcama yapacağınız tarihten itibaren ayın, son gününe kadar Ayın Enparalısı olmanız yeterlidir.

Sizlerden gelen yoğun talep üzerine Enpara kampanyamızı yıl sonuna kadar uzattık. Tüm kitap seçimlerinizde 15 TL indirim için acele ediniz. Kampanyalar sayfamızdan Enpara İndirim Kampanyamızın detaylarına ulaşabilirsiniz.

İLANDIR.

Etiketler kitap ilan ucuz kitap