Mobil yazar mecrası E-debiyat App yayın hayatına başladı

E-debiyat App, yayın hayatına başladı: Yazarları, okurları ve editörleri buluşturmayı amaçlıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Genç yazarlar için geliştirilen yeni nesil dijital yayın platformu E-debiyat App, geçtiğimiz ay Google Play’de yayın hayatına başladı. Uygulama, yazarları, okurları ve editörleri tek bir çatı altında buluştururken yarışma ve etkinlikler ile edebiyat toplulukları oluşturuyor.

Yazar, Editör ve Okur olmak üzere üç farklı giriş seçeneği sunan uygulama genç yazarların eserlerini paylaşmasına ve okurlarıyla iletişim kurmasına, eserlerinin değerlendirilmesine imkan sağlarken; editörlerin genç yazarları keşfetmesini, okurların ise çeşitli etkinlik ve yarışmalara katılmasını amaçlıyor.

E-debiyat App Kurucu Ortağı ve Proje Yöneticisi Tufan Kızılırmak uygulamaya ilişkin “E-debiyat App, altı kişilik bir ekibin altı aylık çalışmasının sonucunda oluşan bir mobil uygulama olarak edebiyat dünyasına gözlerini açtı. Ekip olarak altı aylık sıkı bir proje yönetim ve uygulama geliştirme sürecinin ardından Temmuz ayının başında Google Play’de yayın hayatımıza başladık. E-debiyat App ile edebiyat dünyasının Yazar, Editör ve Okur eksenindeki tüm aktörlerini bir araya getirmeyi amaç ediniyoruz. Gerçekleştireceğimiz etkinlik ve yarışmalarla edebiyat dünyasında yeni bir topluluk alanı oluşturmak istiyoruz. Her hafta en az bir güncelleme ile uygulamamızın geliştirme sürecini bizim deyimimiz ile dostlarımız olan kullanıcılarımızdan aldığımız dönüşlerle ilerletiyoruz. App Store’da da yerimizi almak için büyük bir çalışma içerisindeyiz. Uygulamamız ilk ayında kendi kategorisi “Kitaplar ve Referans” listesinde günlerce birinci sırada yerini korudu ve ilk ayında 8 bin kullanıcıya, 200 editöre ve 5 bin yazıya yer verdi. Topluluğumuzun en değerli parçası dostlarımızla uygulamamızı geliştirmeye devam edeceğiz. Bu minvalde genç yazarlar için keşfedilecekleri bir mecra yaratmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

İzmir merkezli tasarım ajansı DotworkMedia tarafından yayımlanan E-debiyat App, dönemsel olarak en çok okunan eserlerin hiçbir telif hakkı olmadan basımını ve dağıtımını üstleniyor.

Uygulama Google Play Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotworkmedia.edebiyat