Kıvanç Kılınç'tan 'detoks' göndermesi: Konformizmin konfora düşkünlükle ilgisi yok

Kıvanç Kılınç, Instagram'a getirilen erişim engelinin ardından yasağın kendileri için "detoks" olduğunu söyleyen oyunculara tepki gösterdi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Kıvanç Kılınç, Instagram'a getirilen erişim engelinin ardından "detoks" yaptığını söyleyen oyunculara tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kılınç, "Hak gasbından “detoks” devşiren cici konformistler… Konformistin, konforuna düşkünlük ile hiçbir ilgisi olmadığını bilen elit “ehl-i lisan” favlıyor" ifadelerini kullandı. 

"Kızıl Goncalar" dizisinde 'Naim' karakterini canlandıran Mert Turak, Instagram'a getirilen erişim engelinin ardından "Ben çok mutluyum, keyfim yerinde, artık Instagram'a girmediğim için kitaplarımı bitirdim, spora gitmeye başladım. Bana iyi geldi. Tabii ekmeği ordan olan bir sürü insan var influencer olan arkadaşlarımız, ama ben biraz fazla düşmüşüm onu anladım" diye konuşmuştu. 

Gülsim Ali ise, Instagram'a getirilen erişim engelinin ardından "Instagram detoksu yapan biri olarak çok da büyük bir sıkıntı yaşamadım. Biraz dinlenmek güzel” ifadelerini kullanmıştı.

(SOSYAL MEDYA)