Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı yeni diziyle ekranlara dönüyor

Ekranların sevilen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti dizisinin 'Rüzgar' karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı, yeni sezonda ekranlara dönüyor. Kirazcı, NOW'da 'Hayat Hırsızı' dizisinde yer alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Kızılcık Şerbeti dizisinin 'Rüzgar'ı Yiğit Kirazcı, yeni yayın döneminde ekranlara dönüyor. Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği, Hilal Saral'ın yöneteceği, 'Hayat Hırsızı' isimli diziyle NOW ekranlarında yer alacak.

'MEHMET ALİ' KARAKTERİYLE  EKRANLARA DÖNÜYOR

Aybike Ertürk’ün yazdığı 'Hayat Hırsızı' ekranlara dönecek olan Yiğit Kirazcı, yaz sezonunda CNBC-e’de ekrana gelen 'Letterbox Türkiye' yarışmasını sunmuştu.

Kirazcı 'Hayat Hırsızı' dizisinde "Mehmet Ali" rolüne hayat verecek ve Nur’un (Gonca Vuslateri) yasak aşkına hayat verecek.

Dizide çocukluğunu kabusa çeviren üvey annesi Nur’dan intikam almak için yıllar sonra onun evine başka bir kimlikle çalışmak için giren Leyla’nın hikâyesi ekrana taşınacak. Dizide başlıca rolleri Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Halil İbrahim Ceyhan, Cengiz Bozkurt ve Zeyno Eracar canlandıracak.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)