Kocaeli'nde veli okul bahçesinde öğretmene saldırdı

Kocaeli Körfez 100. Yıl Atatürk Okulu’nda bir velinin saldırısına uğrayan sınıf öğretmeni Meltem Solak, darp raporu aldı, veli hakkında şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol

KOCAELİ - Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bulunan 100. Yıl Atatürk İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Meltem Solak, dün akşam saatlerinde işlerini bitirip okuldan ayrılmak istediği sırada okul bahçesinde bir öğrenci velisinin önce sözlü ardından fiziksel saldırısına uğradı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Saldırıya dair kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde okul bahçesinde öğretmeni bekleyen bir velinin yanında çocuğu varken Solak’a yaklaşıp bir şey söylediği ardından öğretmeni darp ettiği görülüyor. 

Araya girenlerin ayırdığı saldırı sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, Solak’ı darp raporu için önce Körfez Devlet Hastanesi’ne ardından ise şikayetçi olması için Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Solak, kendisine saldıran veliden şikayetçi oldu.

Dün hastane çıkışında konuşan Solak, Ö.E. adlı velinin, “Sen benim çocuğuma vuramazsın” şeklinde bağırarak üstüne doğru yürüdüğünü ifade etti. Solak, “Çocuğun okuldayken arkadaşının boğazını sıktığını, bu yüzden sadece uyardığımı ve elimdeki defterimle sırtına yavaş bir şekilde dokunduğumu, kesinlikle vurmadığımı söyledim” diye konuştu. 

Solak, “Şahıs ile daha öncesinden bu şekilde bir olay yaşamadım. Ancak oğlu yazmayı sevmediği için yazma ödevi verdiğimde beni okul yönetimine şikayet etmişti” dedi.