'Kod Adı: Maske 2021'in üçüncü sayısı 15 Ekim'de Gazete Duvar'da

Mevsimlik şiir dergisi "Kod Adı Maske 2021"in üçüncü sayısı, 15 Ekim'de Gazete Duvar üstünden yayında olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Pandemi koşullarında şiirin evde kalmaması, okurla arasında mesafe oluşmaması, sesinin kısılmaması için yola çıkan ve PDF olarak okunabilen ve indirilebilen mevsimlik şiir dergisi Kod Adı: Maske 2021’in 3. sayısı 15 Ekim'de dağıtım sponsoru www.gazeteduvar.com.tr üstünden yayında olacak. 

Turgay Kantürk, Enver Topaloğlu ve enderemiroğlu’nun yayına hazırladığı, Savaş Çekiç'in grafik tasarımını yaptığı, şiirlerden ve şiir eksenli yazılardan oluşan dergi, eski yeni ve değişik anlayıştaki birçok şairin şiirlerini okurla buluşturmayı amaçlıyor ve ‘Şiirin raf ömrü olmasa da, saf ömrü vardır’ diyor.

Kod adı: Maske 2021’in 3. sayısında şiirleri, çevirileri ve yazılarıyla Hart Crane, Sina Akyol, Adil İzci, Osman Serhat Erkekli, Lawrence Ferlinghetti, Cem Uzungüneş, Nazmi Ağıl, Tamer Gülbek, Uğur Altunay, Derya Çolpan, Suna Aras, Haydar Ergülen, Burhan Bilâl Mahrebel, Engin Turgut, Nuh Ömer Çetinay, Serdar Koçak, Turgay Kantürk, Enver Topaloğlu, Merih Akoğul, Engin Taş, Ali Duran Topuz, Reha Yünlüel, Sabahattin Umutlu, Carmen Giménez Smith, Eser Ceran Erdi, Altay Öktem, Ayşen Deniz Onaral, Şirin Parkan, Hasan Güneş, Ayça Erdura Ada Limón, Gökhan Taner Günsan, Gökhan Arslan, Tan Doğan, Kunt Berk ve Şeref Bilsel yer alıyor.