Konserinde kavga çıkan İrem Derici'den açıklama: Korkunç bir hal aldı

İstanbul Sultangazi'de düzenlenen İrem Derici konserinde iki grup arasında kavga çıktı. Derici, polis müdahalesiyle biten konserin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Sultangazi'de sahne aldığı sırada izleyiciler arasında çıkan kavganın ardından konseri yarıda kalan şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Derici, "Çok çok üzgünüm. Bu kadar büyülü bir enerjiyle başlayan, inanılmaz geçen bir konser, iki grubun birbirine girmesiyle korkunç bir hal aldı. En az Sultangazi halkı da benim kadar üzgün ve olanlardan bihaber. Tek dileğim herkesin sağ salim evine ulaşmış olması. En yakın zamanda canım ciğerim Sultangazim ile tekrar bir araya gelmek için gün sayıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin" dedi.

DHA'nın aktardığı habere göre, şarkıcı İrem Derici, dün akşam saatlerinde İstanbul Sultangazi'de Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde sahne aldı. Konser sırasında iki grup arasında kavga çıktı.

Polis ekipleri, tarafları ayırmak için biber gazı kullandı. Olayda bir kişi hafif şekilde yaralanırken, arbede sırasında bayılanların olduğu belirtildi. Sahneden kavgayı gören İrem Derici, "Yapmayın çocuklar" şeklinde kavga eden grubu uyardı. Kavganın uzaması üzerine Derici sahneden indi ve konser yarıda kaldı. (HABER MERKEZİ)