Kontağı çevirdi, araba alev aldı

Ömer Aktürk, Beşiktaş'ta iki gündür park halinde olan aracına binerek çalıştırdı. Aktürk, marşa basmasıyla alev alan otomobilinden kendini dışarı attı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'ta park halinde duran aracına binen Ömer Aktürk, alev alan aracını söndüremeyince itfaiyeyi aradı. Ekipler yangını söndürürken araç kullanılamaz hale geldi.

ARAÇ ANİDEN ALEV ALDI

DHA'da yer alan haber göre, Türkali Mahallesi Uzuncaova Caddesi'nde saat 09.30 sıralarında Ömer Aktürk iki gündür park halindeki otomobiline bindi. Aktürk'ün kontağı çevirmesiyle otomobilden aniden dumanlar yükselmeye başladı. 

Aracın alev almasıyla Aktürk, hızla araçtan indi. Otomobilin yandığını gören çevredekiler, sürücüyle birlikte bir yandan yangın tüpleriyle yangına müdahale ederken, bir yandan da itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, otomobil kullanılamaz hale geldi. Ömer Aktürk "İki üç gündür araç park halindeydi. Sabah bir yere gidecektim. Arabaya bindim. Kontağı açıp marşa bastım. Almadı. İki üç defa denedim. Aniden alev aldı. Ben kendimi dışarıya attım. Kendim yangın söndürme tüpüyle sıktım ama yetersiz kaldım. Daha sonra itfaiyeyi aradım" dedi. (HABER MERKEZİ)