Konuk Evrencan Gündüz: İkinci kez 'Etnik Sinyaller' CSO Ada Ankara'da

CSO Ada Ankara’da, Coşkun Karademir ‘Etnik Sinyaller’ konseri, konuk Evrencan Gündüz ile istek üzerine ikinci kez dinleyicisiyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müzisyen, besteci ve prodüktör Coşkun Karademir, 'Etnik Sinyaller' konser projesi ile yoğun istek üzerine ikinci kez 3 Mart Pazar günü 20.00’de CSO Ada Ankara Ana Salon’da dinleyicisiyle buluşacak. Âdem Gülşen, Fatih Koçer, Burak Çakır’dan oluşan virtüöz müzisyenlerin yanı sıra, Coşkun Karademir’in sahnede konuğu Evrencan Gündüz olacak.

Coşkun Karademir, 'Etnik Sinyaller' ile Doğu'nun mistik tınılarını, Anadolu'nun geleneksel halk şarkılarını ve bu makamsal yapılardan esinlenerek bestelediği enstrümantal ezgilerini, elektronik müzik materyalleriyle harmanlayarak sahneye taşıyor.

Çocuk yaştan itibaren bağlamasıyla Anadolu'nun tüm renklerini sanatına işleyen Coşkun Karademir, bugüne kadar birçok dizi, film ve belgeselin müziklerine imza attı, birçok farklı tarzda sanatçının albümüne sanat danışmanlığı yaptı. Karademir’in, İran'ın dünyaca ünlü sesi Mahsa Vahdat'ın yer aldığı The Secret Ensemble isimli grubunun ilk albümü 'Kuşların Çağrısı' ve sonrasında yayınlanan 'Endless Path' gerek basın gerek müzik otoriteleri tarafından bir başyapıt olarak kabul edildi.

'Öz' albümü ile dünya müziği listelerinde üst sıralarda yer alan, bu proje ile dünyaca ünlü müzik fuarı Womex'te Türkiye'yi temsil eden Coşkun Karademir, Hesam Naseri ile yayınladıkları 'Interlude' albümüyle de 'The Akademia Music Awards' tarafından 'Best World Beat Ep' ve 'Global Music Awards' tarafından da 'Silver Medal' ödüllerine layık görüldü.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)