Konyaspor İstanbul'da gol oldu yağdı

Karagümrük karşısında 1-0 geriye düşen Konyaspor, maçı 4 golle tamamladı. Ligde maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti.

Maçta Karagümrük 12. dakikada öne geçti. Burak Bekaroğlu'nun ara pasında rakibinden topu kurtaran ve ceza sahasına giren Pesic, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Konyaspor 29. dakikada beraberliği sağladı. Hedenstad'ın kaptırdığı topu önünde bulan Cikalleshi, pasını sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Bytyqi'ye verdi. Bu oyuncu, meşin yuvarlağı ceza alanındaki Amar Rahmanovic ile buluşturdu. Rahmanovic'in penaltı noktası civarından çıkardığı sert şutta top ağlarla buluştu.

Serdar Gürler, Konyaspor'u 53. dakikada öne geçirdi. Savunmada topu kapan Abdülkerim'in sağ kanada yerden uzun gönderdiği topla kontraya çıkan Konyaspor'da Serdar Gürler orta alandan çok iyi hareketlendi ve Luckassen'le bire bir pozisyonda sağ kanattan ceza sahasına girdi, devamında çaprazdan yakın köşeye çok sert ve düzgün vurdu.

3 DAKİKADA 2 GOL

85. dakikada Konyaspor'un hafif sağ çaprazdan, ceza alanının hemen dışından kazandığı serbest vuruşta Guilherme sol ayağıyla barajın yanından uzak köşeye çok iyi vurdu. Kaleci Viviano o köşeyi kapatmasına rağmen gole engel olamadı.

88. dakikada skor 4-1 oldu. Konyaspor'un bu kez sol kanattan gelişen kontra atağında Soner'in pasıyla savunma arkasına sarkan Serdar Gürler, Biglia'yla bire bir pozisyonda çaprazdan içeri sokuldu ve kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yakın köşeye yerden bir vuruşla ağları sarstı.

İH Konyaspor bu galibiyetle puanını 30'a çıkardı. Fatih Karagümrük ise 22 puanda kaldı. (HABER MERKEZİ)