Korku klasiği The Others'ın yeniden çevrimi geliyor

2001 yapımı korku filmi The Others'ın yeniden çevrimi için hazırlıklara başlandı. Filmin hikâyesinin günümüz perspektifinden tekrardan keşfedilmesi hedefleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen Alejandro Amenabar’ın yönettiği “The Others” filmi yeniden çekiliyor. 1945'te İngiltere'nin Jersey adasında ücra bir kır evinde geçen film, Nicole Kidman'ın karakteri Grace Stewart'ı merkez alarak evinde yaşayan "başkalarını" keşfetmeye çalışıyor.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Sentient Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre, yeniden çevrimle self izolasyon, paranoya, korku gibi temalar etrafında dönen hikâyeyi günümüz perspektifinden tekrardan keşfetmek hedefleniyor. Başrol için yine A sınıfı bir oyuncuyla anlaşılmasının da planlar dahilinde olduğu belirtiliyor. Video Mercury'le anlaşma imzalayan Sentien Entertainment, yeniden çevrim film için çalışmalara başladı. 

2001 yapımı "The Others", 17 milyon dolarlık bir bütçeyle 200 milyon dolardan fazla hasılat yaparak gişe rekorları kırdı. Film, Amenabar için En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil olmak üzere İspanya'nın Oscar'ı olarak nitelendirilen Goya Ödülü'nü kazandı.