Koronadan ölen hekimin meslektaşı olan eşi de kurtarılamadı

Aksaray'da korona virüsüne yenik düşen aile hekimi Mehmet Tankut Sevim'in, 42 gündür yoğun bakımsa korona tedavisi gören kendisi gibi aile hekimi eşi Nuray Sevim de vefat etti.

Nuray Sevim ve Mehmet Tankut Sevim aile hekimi olarak görev yapıyordu.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aksaray'da İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 12 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli 2 çocuk babası aile hekimi Mehmet Tankut Sevim'in ardından eşi Nuray Sevim de korona virüsü nedeniyle vefat etti.

51 yaşındaki Mehmet Tankut Sevim, 27 Kasım günü nefes darlığı şikayetiyle Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine başvurdu. Sevim'in testi pozitif çıktı. Kendisi gibi aile hekimi olan, Elife Ali Dede Bilgiç Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli eşi Nuray Sevim'in (50) de aynı gün yapılan testte korona virüsüne yakalandığı belirlendi. Sevim çifti Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. 

ANKARA'YA NAKLEDİLMİŞTİ

Mehmet Tankut Sevim, 8 Aralık'ta vefat etti. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Nuray Sevim ise 9 Aralık’ta ambulans helikopterle Ankara'ya Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Aynı fakültede öğrenci olan oğlu Tanur Sevim de sevk sırasında özel kıyafet giyerek yardımcı oldu. 42 gündür tedavi gören Nuray Sevim, meslektaşlarının müdahalesine rağmen bugün vefat etti. (HABER MERKEZİ)