Korsan yayıncılık yapan Seko IPTV kapatıldı

Telifli içerikleri yasadışı şekilde abonelik sistemiyle sağlayan Seko IPTV, The Alliance for Creativity and Entertainment (ACE) tarafından engellendi. Siteye girmek isteyenler ACE'ye yönlendiriliyor.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Sinema ve platform yayıncılarından oluşan The Alliance for Creativity and Entertainment (ACE), Türkiye'de de hizmet veren Seko IPTV’nin kapatıldığını duyurdu.

Siteye girmek isteyen kullanıcılar Amazon, Apple TV+, NBCUniversal, Netflix Studios LLC, Sony Pictures Entertainment, ViacomCBS, Walt Disney Studios Motion Pictures ve Warner Bros’un yönetim kurulu üyeleri arasında yer aldığı ACE'nin uyarısıyla karşılaşıyor.  Seko IPTV ile bağlantılı tüm alan adları ACE’ye aktarıldı ve bu adresler, ACE web sitesinin “Yasal Olarak İzle” bölümüne yönlendiriliyor.

 

Seko IPTV, telifli içerikleri yasadışı bir şekilde kullanıcılara aylık veya yıllık abonelikle sunuyordu. Mayıs 2016'da ortaya çıkan platform yaklaşık 9 bin kanal üzerinden 20 binden fazla içeriği VOD (seç-izle) hizmeti olarak sunuyordu. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler seko iptv iptv kapandı