Kos'ta kaybolan kadının cesedi bulundu

Yunanistan'ın Kos adasında kaybolan 27 yaşındaki Rubinska'nın cesedi, cumartesi günü gözaltına alınan şüphelinin evinin yakınlarında tespit edildi.

Fotoğraf: Facebook
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yunanistan'ın Kos adasında geçtiğimiz günlerde kaybolan Polonya vatandaşı Anastazja Rubinska'nın cesedi bulundu. AMNA'nın haberinden aktaran Greek Reporter gazetesi, 27 yaşındaki Rubinska'nın çıplak vaziyette bir çöp torbasının içerisinde, çalıların ve dalların arasında bulunduğunu bildirdi.

GÖNÜLLÜLER TESPİT ETTİ

Rubinska'nın cesedi, cumartesi günü gözaltına alınan Bangladeşli şüphelinin evinin yaklaşık 1 kilometre yakınında tespit edildi. Rubinska'nın cep telefonu da cumartesi günü şüphelinin evinden yarım kilometre uzakta SIM kartı çıkarılmış olarak bulunmuştu. Polis, itfaiye ve köpeklerin dahil olduğu arama-kurtarma çalışmalarında, kadının cesedinin çalışmalara katılan gönüllüler tarafından bulunduğu da aktarıldı.

KONUM GÖNDERMİŞ

Rubinska, erkek arkadaşı ile birlikte yaz sezonunda Tigaki-Marmari bölgesindeki bir otelde çalışmak üzere Kos adasına gelmişti. Rubinska'nın erkek arkadaşı Yunanistan polisiyle iletişime geçerek genç kadının kayıp olduğunu açıklamıştı. Erkek arkadaşı, pazartesi gecesi Rubinska ile telefonda konuştuğunu ve kendisini alması için bir konum ilettiğini söylemişti. İsmi paylaşılmayan erkek arkadaşı, “Bana konumunu attı. Fakat konumunda yoktu. Daha sonra aradığımda da telefonunu açmadı” demişti. (DIŞ HABERLER)