Küçükçekmece Sinopspor'da hedef 1. Lig

Küçükçekmece Sinopspor, üç sezon sonra 1'nci ligde mücadele etmek için mücadele edecek. Başkan Rafet Orhan, aynı zamanda alt yapıya önem vererek futbola destek olmak istediklerini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Üçüncü Lig 3'üncü grupta lider durumda bulunan Küçükçekmece Sinopspor'da hedefi Başkan Rafet Orhan açıkladı. Orhan, 3. Lig'de şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını belirterek Türkiye futbolunun gelişimine de katkı sağlamak istediklerini ifade etti.

TÜRKİYE FUTBOLUNA KATKI İÇİN ALT YAPIYA ÖNEM

Başkan Orhan, üç sezon sonra 1'nci ligde mücadele etmek istediklerini sözlerine ekledi. DHA'nın aktardığına göre alt yapıya ve tesisleşmeye önem verdiklerini dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Rafet Orhan, "Türk futbolunun sürdürülebilir bir gelişim göstermesi için altyapı çalışmalarına ve genç yeteneklere büyük önem veriyoruz. Şampiyonluk hedefiyle çıktığımız 3. Lig’de aynı zamanda genç yetenekleri keşfederek Türk futbolunun gelişimine katkı sağlamayı yönetim olarak amaç edindik. Tüm kulüplerin de bu yönde daha fazla sorumluluk alması gerektiğine inanıyoruz.

Küçükçekmece Sinopspor olarak alt yapı ve tesisleşme noktasında büyük yol kat ettik. Halkalı Çamlık’ta spor tesisleriyle birlikte sosyal ve kültürel alanlarında yer aldığı beş yıldızlı bir kompleks kazandırdık. Futbolcularımız maçlara ve antrenmanlara rahat gidebilmeleri için otobüs aldık" şeklinde konuştu.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)