KüçükÇiftlik Bahçe Sineması 2 Temmuz'da başlıyor

KüçükÇiftlik Bahçe Sineması gösterimleri kapsamında 9 film, 2 Temmuz-24 Ağustos tarihlerinde sinemaseverlerle buluşturulacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Küçükçiftlik Park'ın yaz mevsiminde birçok filmi sinemaseverlerle buluşturan etkinliği KüçükÇiftlik Bahçe Sineması, temmuz ve ağustos ayları boyunca İstanbullu sinemaseverleri ağırlayacak. 

TürkTuborg A.Ş. katkılarıyla hayata geçen KüçükÇiftlik Bahçe Sineması'nda, 2 Temmuz akşamından itibaren 24 Ağustos'a kadar her salı akşamı farklı bir film beyazperdede olacak. 

Bahçe Sineması, açılışı müzisyen Bob Marley'nin hayatını konu alan "Bob Marley: One Love" adlı film ile yapacak. Sonraki haftalarda yapılacak gösterimlerde, Wim Wenders’ın, yabancı film dalında Oscar’a aday gösterilen son filmi “Mükemmel Günler” (Perfect Days); Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye’ye layık görülen “Bir Düşüşün Anatomisi” (Anatomie d’une chute); başrollerini Emma Stone, Willem Dafoe ve Mark Ruffalo’nun paylaştığı Yorgos Lanthimos imzalı “Zavallılar” (Poor Things); 2024 Oscar Ödülleri Uluslararası En İyi Film kategorisinde aday gösterilen “Öğretmenler Odası” (Das Lehrerzimmer); başrollerini Leonardo Di Caprio, Robert De Niro ve Lily Gladstone’un paylaştığı Martin Scorsese imzalı “Dolunay Katilleri” (Killers Of The Flower Moon); Andrew Scott’ın çok beğenilen tek kişilik performansıyla “Vanya”; Celine Song’un dramatik bir göç hikâyesi anlattığı ve yılın en iyi romantik filmi olarak gösterilen “Başka Bir Hayatta” (Past Lives) ve Jim Jarmusch’un yazıp yönettiği, başrollerinde Tilda Swinton ile Tom Hiddleston’ın yer aldığı “Sadece Âşıklar Hayatta Kalır” (Only Lovers Left Alive) filmleri seyirciyle buluşacak.

Kapı açılış saati 19.30, film başlama saati ise 21.00 olan gösterimlerin programı şu şekilde:

2 Temmuz Salı - “Bob Marley: One Love” 

9 Temmuz Salı - “Mükemmel Günler” (Perfect Days) 

16 Temmuz Salı - “Bir Düşüşün Anatomisi” (Anatomie d’une chute) 

23 Temmuz Salı - “Zavallılar” (Poor Things) 

30 Temmuz Salı - “Öğretmenler Odası” (Das Lehrerzimmer) 

6 Ağustos Salı - “Dolunay Katilleri” (Killers Of The Flower Moon) 

13 Ağustos Salı - “Vanya” 

20 Ağustos Salı - “Başka Bir Hayatta” (Past Lives) 

27 Ağustos Salı - “Sadece Âşıklar Hayatta Kalır” (Only Lovers Left Alive) 

Gösterimlerin biletleri Mobilet’ten ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir.