One Republic EXPO 2016’da

Expo 2016 Antalya, 18 Eylül akşamı saat 22.00’da EXPO Kır Aktivite Alanı’nda popüler müzik gruplarından One Republic’i ağırlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Dünya müzik listelerinde zirveye yerleşen 'Apologize', 'If I LoseMyself' ve 'Counting Stars' parçalarının sahibi, Amerikalı pop-rock grubu One Republic, EXPO 2016 kapsamında 18 Eylül’de Antalya’da hayranlarıyla buluşacak.

İlk çıkış parçaları “Apologize” ile edindikleri yükselişi “Stop and Stare”, “Secrets”, “Feel Again” gibi müzik listelerinde zirveye oturan hit parçaları ile devam ettiren ve bugüne kadar sekiz milyon single satışı elde eden OneRepublic, EXPO 2016 konserinde müzik listelerinde başarısını uzun süre koruyan albümlerinden hit parçalarını seslendirecek.

2003'TE KURULDU

Beyonce, Taylor Swift, U2, Maroon 5, Adele, Jennifer Lopez gibi ünlü isimlere yazdığı şarkılardan 3’ü uluslararası listelerde birinciliğe yükselen, Grammy Ödülü sahibi ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Ryan Tedder tarafından 2003 yılında kurulan OneRepublic, Myspace sitesinde rekor kıran başarısı ile birçok plak şirketinden teklif aldı. Bu başarının ardından, Timbaland ile anlaşıp 2007’de ilk albümleri “Dreaming Out Loud”u çıkardı. 2010’da Bon Jovi ve U2 konserlerinin açılışını yaparak başarısını kısa sürede kanıtlayan grup, 2014’te 3 dalda Billboard müzik ödülüne aday gösterildi.