Galeriler örgütlendi!

Sanatseverler için açılışlarla dolu günler başladı. Bu yoğunluk arasında mutlaka görülmesi gereken sergileri sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sezon sergilerinde bu haftaki yeni açılışlarla beraber sanatseverler için yoğun bir program oluştu. Ayrıca Çağdaş Sanat Galerileri Dayanışması adıyla örgütlenen galeriler “İstanbul Gallery Weekend” adıyla 30 Eylül–2 Ekim tarihleri arasında “Açık Hafta Sonu” programı oluşturdu. Etkinliğe katılan galerilerin tümü 30 Eylül Cuma ve 1 Ekim Cumartesi günleri saat 11.00–21:00 arası, 2 Ekim Pazar günü ise saat 12:00 – 19:00 arası açık olacak.

PİLOT'TAN GRUP SERGİSİ

Pilot Galeri sezonu, 30 Eylül–5 Kasım tarihleri arasında devam edecek Un Coup de Dés Jamais N’Abolira Le Hasard başlıklı grup sergisiyle karşılıyor. 12 sanatçının farklı dönemlerde ürettiği çalışmalar, sanat ve dil arasında gelişen ilişkiye dair hem yeni olasılıklar hem de sayısız karmaşıklık üzerine düşünmeyi hedefliyor.

pilot

AKBANK SANAT'TA RASTLANTILAR

Akbank Sanat, yeni sanat sezonunu küratörlüğünü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın yaptığı Sanat Rastlantısı / Rastlantının Sanatı sergisiyle açıyor. 10 genç sanatçının eserlerinden oluşan sergi, 30 Eylül–3 Aralık 2016 tarihleri arasında Akbank Sanat’ta sanatseverlerle buluşacak.

eda

MELEK MAZICI'DAN RENKLER

Melek Mazıcı Galeri Nev İstanbul'daki yedinci kişisel sergisi "Beyaz Üzerinde Renkler" ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Helsinki'de yaşayan ve çalışan sanatçı bu sergideki işlerinde beyaz renginin kapsayıcı ve bütünleyici özelliklerini irdeliyor.

melak-yazici

Pİ ARTWORKS'TE YUŞA YALÇINTAŞ

Yuşa Yalçıntaş'ın son dönem yapıtlarından oluşan kişisel sergisi Pi Artworks'te. Çalışmalarıyla insanlık tarihini, medeniyetlerin kökenini araştıran Yuşa Yalçıntaş, yeni sergisinde, resim ve yerleştirmelerinden oluşan bütüncül bir anlatı kurguluyor.

yusa