Serkan Altuniğne: Veda dediğin dedikoducu gibi olmaz!

Penguen dergi çizerlerinden Serkan Yılmaz, kapanma süreciyle ilgili açıklama yapmıştı. Dergide yaşadığı haksızlıkları anlatan Yılmaz'a, derginin bir diğer çizeri Serkan Altuniğne'den yanıt geldi. Altuniğne, "Veda dediğin dedikoducu gibi konuşarak olmaz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Penguen dergisi geçtiğimiz günlerde kapanma kararı aldığını açıklamıştı.

Son sayısı yayımlanan derginin çizerlerinden Serkan Yılmaz, dergi ile ilgili içeriden bilgiler paylaştı. Son yıllarda şirket mantığıyla yönetilen dergide haksız işten çıkarmaların ve telif hakları sözleşmelerinin yapıldığını iddia eden Yılmaz’a yine derginin çizerlerinden Serkan Altuniğne'den yanıt geldi. Altuniğne sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dergide bulunduğu 15 yıl boyunca haksızlıkla karşılaşmadığını, dergide hep bir genel müdürün çalıştığını ve telifleriyle ilgili bir mağduriyeti olmadığını açıkladı.

Penguen çizeri Serkan Yılmaz: 'Arkadaşlar, suç işliyorum!'Penguen çizeri Serkan Yılmaz: 'Arkadaşlar, suç işliyorum!'

Altuniğne açıklamasında, "15 yıllık dergi kapanır ayak üzerinden ekstra prim mi toplamak ekmek mi yemek bilemiyorum ama bu tür mevzuların konuşulması beni aşırı sinirlendirdi" dedi.

Ersin Karabulut: 'Penguen gidince Uykusuz kalır mı sandınız?'Ersin Karabulut: 'Penguen gidince Uykusuz kalır mı sandınız?'

Altuniğne'nin paylaşımının devamı şu şekilde:

penguen777