‘Ankara Komedi Festivali’ devam ediyor

Türkiye'nin ilk komedi festivali olma özelliğine sahip '3'üncü Ankara Uluslararası Komedi Festivali' 4 Kasım'da başladı. İkinci haftaya giren festival Haldun Dormen, Zeki Kayahan Çoşkun ve Hayrettin gibi isimlerle Ankaralılar'ı güldürmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Türkiye'nin ilk komedi festivali olan Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin üçüncüsü, 4 Kasım'da başladı. 20 Kasım'a kadar Ankaralılar'ı güldürmeye devam edecek festival, yerli ve yabancı ünlü güldürü sanatçılarını farklı mekanlarda Ankara seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor.

Duayen tiyatrocu Haldun Dormen, radyocu Zeki Kayahan Coşkun ve komedyen Hayrettin'in yanı sıra pek çok isim kalan bir haftada Ankaralılar'ı festivale doyuracak.

İkinci haftasına girilen festivalin programı şöyle:

15 Kasım - Çarşamba

-Buse Sinem İren, tek kişilik gösterisi,"Mahsusçuktan StandUp" ile seyircilerle buluşacak. Saat 20.00'da başlayacak programın adresi Route Ankara.

16 Kasım - Perşembe

-1 Erkek- 1 Kadın dizisinin projelerinde de çalışan Hasan Can Kaya, "Hep Zemin" adlı gösterisiyle saat 20.00'da Nefes Bar'da Ankaralılarla buluşacak.

17 Kasım - Cuma

-Ankara Sanat Tiyatrosu, "Ödenmeyecek Ödemiyoruz" adlı oyunu ile Ankara Sanat Tiyatrosu Sahnesi'nde izleyicilerle buluşacak.

-Festival kapsamında yeteneğine güvenen komedyenler için sahne Nefes Bar'da açılıyor. Saat 20.00'da başlayacak Açık Mikrofon etkinliğinde yeni komedyenler sahneyi dolduracak.

18 Kasım - Cumartesi

- Vedat Özdemiroğlu ile Mizah Yazarlığı Atölyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde saat 12.00'de başlayacak.

- Ünlü komedyen Hayrettin, festival kapsamında Yılmaz Güney Sahnesi'nde sevenleriyle buluşacak. Etkinliğin başlama saati ise 20.00.

19 Kasım - Pazar

-TRT Çocuk kanalının fenomen dizisi Köstebekgiller yeni sezonda yepyeni çocuk müzikali ile Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluşuyor. Etkinlik başlama saati 12.00 ve 14.30.

- Ünlü radyocu Zeki Kayahan Coşkun, "Matrax" isimli tek kişilik gösterisinin ardından yeni gösterisi "Kafanız Hayrolsun" ile Yılmaz Güney Sahnesi’nde Ankaralılarla buluşuyor. Etkinlik başlama saati 18.00.

-Tiyatrocu Haldun Dormen'in yazıp başrolünde oynadığı " Bir Zamanlar Gazinoda" Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde saat 20.00'da seyircileriyle buluşacak.