Game of Thrones yazarından bir dizi daha!

Diziye uyarlanan Game of Thrones kitap serisinin yazarı George R.R. Martin'in başka bir eseri daha televizyonda yayınlanacak."Nightflyers" (Gece Uçanlar) adlı romanın ilk sezonunun 2018'de diziye uyarlanması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Game of Thrones kitabının yazarı George R.R. Martin'in farklı bir bilim kurgu romanı serisi daha televizyona uyarlanacak.

The Verge'ün haberine göre, "Game of Thrones" (Taht Oyunları) adlı popüler dizinin uyarlandığı fantastik kurgu türündeki kitapların yazarı George R.R. Martin'in 1980 tarihli "Nightflyers" (Gece Uçanlar) romanının televizyon uyarlaması için ABD'de yayın yapan Syfy kanalıyla anlaşmaya varıldı.

Yazarın "Bin Dünya" adını verdiği kurgusal evrende geçen roman, galaksilerinden ilerleyen bir uzay cismini incelemek için uzay gemisiyle seyahat ederken geminin kötü niyetli yapay zekasının kontrolüne giren bir grup araştırmacının hikayesini konu alıyor. İlk sezonunun başarılı olması halinde aynı evrende geçen bir roman ve dört kısa hikayeyle dizinin sürebileceği öngörülüyor.

Dizinin 10 bölümlük ilk sezonu 2018 yılının temmuz ayında gösterime girecek.

"Nightflyers" romanı, yayımladığı yılın ertesinde, bilim kurgu ve fantezi türündeki edebiyat eserlerine verilen Hugo Ödülü'ne aday gösterilmişti.