Hüsnü Arkan'ın '32 takipçin var' tweet'i gündem oldu

Erkan Oğur'la yaptıkları yeni şarkı için 'ikinci bir şans verdiğini' söyleyen dinleyicisine "32 takipçin var bu ne moral" yanıtını veren sanatçı Hüsnü Arkan'ın yanıtı Twitter'da tepki çekti. Arkan önce paylaşımına ilişkin açıklamalar yaptı daha sonra özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Erkan Oğur'la birlikte yaptıkları 'Fikrim Yok' şarkısını ilk dinlediğinde beğenmeyen ancak 'ikinci bir şans verince beğendiğini' söyleyen takipçisine sanatçı Hüsnü Arkan’ın verdiği yanıt Twitter'da gündem oldu.

Ümit Yaman'ın, Hüsnü Arkan’ın Twitter paylaşımına “İlk dinleyiş sarmamıştı. 2. şansı hak etti ve favorilerimden birisi şu sıralar” yorumunu yapmasına Hüsnü Arkan, “Evladım, şans verdiğin adamın adı Erkan Oğur. 32 takipçin var, bu ne moral la” diye cevap verdi.

Hüsnü Arkan’ın, Ümit Yaman’ın takipçi sayısına atıfta bulunarak cevap vermesi ise takipçilerinden tepki çekti. Arkan’ın bu cevabından sonra Ümit Yaman’ın takipçi sayısı 2 bini aştı. Ümit Yaman, kendisine gösterilen desteğe teşekkür etti ve"keşke böyle garip bir olay yaşanmasaydı" dedi. Yaman için Ekşi Sözlük'te de sayfa açıldı

Hüsnü Arkan ise daha sonra attığı tweetlerde, "takipçi sayısı önemli değil" diyerek tepkisinin "tepeden bakma morali"ne olduğunu söyleyerek, "Bana doğrudan Cumhurbaşkanını hatırlatıyor. Bu kadar kibri kaldıramıyorum" dedi. Arkan ayrıca, "Bu dünyada kimse kimseye şans veremez. Bu öğretilen düşünce dilini, ki dil ideolojidir, değiştirmeliyiz" ve "Arkadaşlar, gençler doğru davranmayı kendi deneyimlerinden öğrenirler. Bu tür tepkileri göstermezseniz onların deneyimi olmaz, bulundukları yerde dururlar" mesajlarını paylaştı.

Ümit Yaman ise, "Bir 'ŞARKIYA' ikinci şans verip dinlemekte de hadsizlik yok elbet. 19 yaşındayım, insanları ezmemem gerektiğini biliyorum. Herkes öğrenememiş olabilir bunu tabii. Naçizane tavsiyemdir, hayatta önemli. Saygı hepimize lazım. Durum çok basit aslında. Bana bugün hakaret eden birisi belki yarın, 'ya dizinin yeni sezonu ne zaman çıkacak, sabırsızlanıyoruz' diyecek. Belki Hüsnü Arkan yazdığım bir şarkıyı okuyacak. Nefret etmeyin kimseden, linç de etmeyin. Hata yapabiliriz. Yeter ki kötü niyetli olmayalım." mesajlarını paylaştı

Bu mesajlar üzerine Hüsnü Arkan'dan, Ümit Yaman’a “haksızlık ettiysem bağışla” mesajı geldi.