Bozcaada Caz Festivali Temmuz'da

Bozcaada Caz Festivali’nin tarihleri belli oldu. Festival, 17-19 Temmuz 2020 tarihlerinde gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Bu yıl 4.sü gerçekleşecek Bozcaada Caz Festivali’nin tarihleri belli oldu. allaturca ve 3dots’un ortaklığıyla 17-19 Temmuz 2020 tarihleri arasında Bozcaada’da gerçekleşecek festivalin İlk Avantajlı Dönem bilet satışları ise bugün başladı.

Bozcaada Caz Festivali, bu yıl da cazın ustaları ile genç yetenekleri aynı sahnede ağırlayacak. Festival ayrıca, adanın farklı noktalarında gerçekleşecek konserleri, gastronomi ustaları eşliğinde yapılacak tadım deneyimleri, çocuklara özel atölyeler, beden odaklı çalışmalar ve Bozcaada keşif rotaları gibi yan etkinliklerden oluşan Keşif programıyla da dikkat çekiyor. Müzikseverlerin biletix’ten satın alabilecekleri biletlerin İlk Avantajlı Dönem satışı 31 Ocak Cuma günü gece yarısına kadar devam edecek.

CAZIN USTALARI BOZCAADA'DA 

Geçtiğimiz yıl, aralarında Londra Caz Festivali, Stockholm Caz Festivali, North Sea Jazz gibi önemli müzik etkinliklerinin de olduğu Avrupa Caz Ağı’na katılan ve adını uluslararası alanda da duyurmaya başlayan festival, bugüne kadar Yussef Dayes, Erik Truffaz, Erkan Oğur, Elif Çağlar, Volkan Öktem, Sarp Maden, Alp Ersönmez, Korhan Futacı, Birsen Tezer, İmer Demirer gibi bir çok usta ismi sahnesine konuk etti.

Bozcaada Caz Festivali, bu yıl 17-19 Temmuz tarihleri arasında 4. kez gerçekleşecek. (HABER MERKEZİ)