'Kürk Mantolu Madonna' bu ay Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu ay 'Kürk Mantolu Madonna' ile 'Ayı ve Bir Evlenme Teklifi' oyununun da aralarında olduğu çok sayıda etkinlik düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beylikdüzü’nde mayıs boyunca konserler ve tiyatro oyunları Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde (BAKSM) sanatseverlerle buluşacak.

BAKSM’de bu ay; Sabahattin Ali’nin 'Kürk Mantolu Madonna'sı ile Anton Çehov’un 'Ayı ve Bir Evlenme Teklifi' oyunu ile Altan Erkekli ve Veysel Diker’in ortaoyunu geleneğine sanat müziğini de serpiştirerek sahneye uyarladığı hicivli güldürü 'Ortadaki Oyun' da Beylikdüzü’nde seyircisini bekliyor.

Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat’ın performanslarıyla 'Meksika Açmazı', Yıldıray Şahinler’in yönettiği, Levent Ülgen, Bahtiyar Engin, Erkan Can, Güven Kıraç’ın aynı sahneyi paylaştıkları 'Alevli Günler' de BAKSM’de olacak .

Sermet Erkin’in illüzyon gösterisi, Rüştü Onur Atilla’nın başrolünde yer aldığı 'On Yıl Sonra', Nedim Saban’ın oyunu 'Şen Makas', Yurdaer Okur’dan Nazım Hikmet performansı, Tolga Pancaroğlu’ndan Fidel Castro’nun hayatı, Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun absürt güldürüsü 'Bir Baba Hamlet' ve Sumru Yavrucuk’un ses getiren tek kişilik komedisi 'Shirley', mayıs ayının yoğun programında birbirini izleyecek.

Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunları da mayıs ayı boyunca ücretsiz izlemek mümkün.

Anadolu müziğini Batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan Ahmet Aslan, ay sonunda müzikseverlerle bulaşacak.