'Kuruluş Osman' ve 'Destan' dizilerinin çekimlerine korona virüsü arası

"Kuruluş Osman" ve "Destan" dizilerinin çekimlerine korona virüsü salgını nedeniyle ara verildi.

Kuruluş Osman (solda), Destan (sağda)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yapım şirketi Bozdağ Film, "Kuruluş Osman" ve "Destan" dizilerinin çekimlerinde korona virüsü salgını nedeniyle aksadığını duyurdu. Yapım şirketi tarafından yapılan açıklamada, "Son dönemde Türkiye’de ve dünyada yeniden yükselişe geçen korona virüsü vakaları setlerimizi de etkilemiş olup, bazı oyuncularımızın testlerinin pozitif çıkması üzerine yaşanan bu durum nedeniyle, Destan ve Kuruluş Osman dizilerimizin çekimlerinde gecikmeler yaşanmıştır" ifadeleri kullanıldı. 

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, açıklamanın devamında, "Oyuncularımızın ve ekibimizin sağlığını her şeyin üzerinde tuttuğumuzu belirtir, Destan ve Kuruluş Osman’ı merakla bekleyen seyircilerimize sabır ve anlayışları için teşekkür ederiz" denildi. 

YAYIN TARİHİ DEĞİŞTİ

İstanbul, Riva’daki platoda çekimleri yapılan "Kuruluş Osman"ın çekimlerinde yaşanan aksama, yayın tarihinde değişiklik yaşanmasına neden oldu. Ocak ayının ilk 2 haftasında ekrana gelmeyecek olan dizinin yeni bölümünün 19 Ocak Çarşamba günü izleyicilerle buluşacağı aktarıldı. 

"Destan" dizisi ise 18 Ocak Salı günü yeni bölümüyle ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.