Kuryeyi bıçaklayıp motosiklet çalan kişi kendisini takip eden araçla çarpışıp öldü

İzmir'de bir restoranın önündeki motosikleti çalan M.B., kuryeyi bıçakla yaraladı. Restoran sahibi ve kuryenin içinde bulunduğu otomobille çarpışan M.B. öldü. Takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Buca ilçesinde bir restoranın önündeki motosikleti çalan M.B. kendisini takip eden kuryeyi bıçakladı. Kaçmaya devam eden hırsız, bu kez restoran sahibinin kullandığı otomobille çarpışıp öldü. Takla atan otomobildeki iş yeri sahibi ile kurye ise yaralandı.

Olay dün 20.30 sıralarında Buca Kuruçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M.B. bir restoranın önündeki motosikleti çalarak kaçtı. Motosikletin çalındığını gören kurye Hamdullah K. motosikletle, iş yeri sahibi Fatih Y. ise otomobille hırsızı takip etmeye başladı. Şüpheliyi yakalayan kurye Hamdullah K., arbede sırasında M.B'nin savurduğu bıçakla ayağından yaralandı.

Şüpheli tekrar motosiklete binip kaçmaya çalışırken bu sırada iş yeri sahibi Fatih Y.'nin kullandığı araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet yol kenarındaki evin duvarındaki bazı tuğlaları parçaladı ve bir delik oluşturdu. Çarpma nedeniyle evde oturanlardan yaralanan olmadı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, ağır yaralı olarak Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılan M.B. öldü. Takla atan otomobildeki iş yeri sahibi ile bıçakla yaralanan kuryenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (ANKA)