Kuşadası Belediye Başkanı'ndan taksicilere destek

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, taksicilere ticari araçlarda zorunlu hale getirilecek güvenlik kamera sisteminin kurulmasıyla ilgili destekte bulunacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kentteki taksi duraklarının temsilcileriyle bir araya geldi. Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsnü Öten’in de katıldığı toplantıda Başkan Ömer Günel, şoför esnafına bugüne kadar Kuşadası’nda gerçekleştirdikleri alt ve üstyapı yatırımları ve diğer projeler hakkında bilgi verdi.

Toplantıda söz alan bir taksici, Mayıs ayından itibaren ticari araçlara güvenlik kamerası takma zorunluluğu getirileceğini belirterek, Başkan Ömer Günel’den kendilerine yardımcı olmasını istedi. Her zaman şoför esnafının yanında olduğunu belirten Başkan Ömer Günel ise “Ben göreve geldiğim ilk günden beri sizlerle çok yakından ilgilendim. Kuşadası’ndaki birçok taksi durağını yenileyerek modern ve estetik bir görünüme kavuşturdum. Sizlere bu konuda da destek olma sözü veriyorum” dedi.