Kuşadası Sokak Festivali için geri sayım başladı

3’üncü Kuşadası Sokak Festivali, bu yıl Akdeniz mutfağı teması ile 11-13 Ekim arasında uluslararası katılımla gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) iş birliğinde, üçüncü kez Sokak Festivali düzenlenecek. Festival, bu yıl Akdeniz mutfağı teması ile 11-13 Ekim arasında uluslararası katılımla gerçekleşecek. Festival katılımcıları, kentin 7 farklı noktasında kurulacak lezzet duraklarında 7 Akdeniz ülkesinden 7 farklı lezzetle buluşacak.

Festival açılış korteji 11 Ekim saat 18.30’da Kısmet Otel Kavşağı'ndan başlayacak. Sokak sanatçıları, dans grupları ve performans topluluklarının renkli kostümleri ile yer alacağı yürüyüşün ardından İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda Necati ve Saykolar şarkılarını festival katılımcıları için seslendirecek.

Festival, 12 Ekim Cumartesi günü saat 14.00-18.00 arasında Tarihi Kervansaray’da İspanya, Tunus ve Hırvatistan’dan gelen ünlü şeflerin katılımı ile düzenlenecek çeşitli atölyeler ile devam edecek.