Lal Denizli: Sonuna kadar tarımın ve üreticinin yanında olacağız

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, "Sonuna kadar tarımın, tarım üreticisinin, hayvancılığın ve hayvan yetiştiriciliğinin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çeşme’nin coğrafi işaretli ürünü Çeşme kavunu ve bölgeye has Sakız Koyunu'nun üretiminin artırılması için Ovacık Tarım ve Sakız Koyunu Festivali düzenlendi.

Festival’in açılışında konuşan Belediye Başkanı Lal Denizli, "Çeşme, sadece turizmi, denizi, rüzgarı, denizi, kumsalların olduğu bir kent değil; tarımsal zenginliği ile de tarih boyunca kıymetli ürünlere toprağını açmış, ev sahipliği yapmış bir kent. Çeşme'yi yalnızca bir turizm kenti olarak değerlendirmemiz, toprak verimliliğimize yapacağımız en büyük haksızlık olur" dedi.

 Belediye olarak; tarımda ve hayvancılıkta, üreticinin daima yanında olmaya göreve başlarken söz verdiklerini ve bu sözün de arkasında olduklarını belirten Lal Denizli, "Toprağımızdan çıkan doğal güzelliklerimize sahip çıkmazsak gelecekte sahip olduğumuz bu güzelliklerin tamamını kaybederiz. Bu nedenle sonuna kadar tarımın, tarım üreticisinin, hayvancılığın ve hayvan yetiştiriciliğinin yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.