Las Vegas'ta silahlı saldırı: 5 ölü

ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen silahlı saldırıda beş kişi hayatını kaybetti. Daha sonra intihar ederek ölen saldırganın yaraladığı 13 yaşındaki kız çocuğun durumunun ağır olduğu açıklandı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Nevada eyaletindeki Las Vegas kentinin kuzeyinde silahlı saldırı düzenlendi. Beş kişiyi öldüren şüpheli, polisle karşı karşıya gelmesi üzerine kendisini vurarak intihar etti. Saldırıda bir kız çocuğun da ağır yaralandığı bilgisi verildi.

Reuters haber ajansının aktardığına göre, polis, şüphelinin 47 yaşındaki Eric Adams olduğunu açıkladı. Silahlı saldırgan, saldırının ardından yakınlardaki bir evin bahçesine kaçtı. Polis açıklamasında, "Polis memurları, elindeki silahı bırakması için Adams'a sözlü komut vermeye başladı ancak Adams bunları dikkate almadı. İntihar ederek öldü" denildi. 

13 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUN SAĞLIK DURUMU KRİTİK

 Eric Adams, Las Vegas kentinin kuzeyinde aynı sitenin içindeki iki farklı dairede dört kadın, bir erkeği öldürdü. Saldırıda yaralanan 13 yaşındaki bir kız çocuğun da durumunun kritik olduğu açıklandı. Polis, saldırının olası saiki hakkında bilgi vermedi.

Polisin açıklamasında, silahlı saldırı 'münferit bir olay' sözleriyle nitelendirildi. Hayatını kaybeden kişilerin yaşlarının 20 ila 50 arasında değiştiği ifade edildi. Polis, hayatını kaybeden kişilerin beşinin de ateşli silahla vurularak öldürüldüğünü bildirdi. 

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)