Levent Kazak'tan MHP'li Yönter'e yanıt: 'Diktatör' kelimesinin tarifiyle ilgili düşüncen hala aynı mı?

MHP'li İzzet Ulvi Yönter'in "İşin gücün yok mu müptezel herif!" diyerek hedef gösterdiği Levent Kazak, Yönter'e yanıt verdi: ''Diktatör' kelimesinin tarifiyle ilgili düşüncen hala aynı mı?'

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz günlerde orman yangınlarının ardından yaptığı canlı yayınlarla yardım isteyen komedyen Şahan Gökbakar'ı hedef gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, AK Parti-MHP ittifakının kurulmasının öncesinde attığı tweetlerin ortaya çıkmasının ardından da oyuncu ve senarist Levent Kazak'ı hedef gösterdi. Kazak sosyal medya hesabından, Yönter'in hedef göstermesine yanıt verdi. 

Kazak'ın sosyal medya hesabından MHP'li Yönter'in AK Parti'yi eleştirdiği tweetinin ekran görüntüsünü ekleyerek "Şu tweeti silmişsin. Dediğin gibi gerisini düşündüm ve şunu merak ettim, ne yaşadın da şehit Faruk Gezen'in yıkık evine sırtını döndün?" yazdığı sorusuna Yönter, "İşin gücün yok mu müptezel herif! Biz geçmişteki her sözümüzün arkasındayız... Ne silmesi, neyin silmesi... 2015 yılındaki bir tweet mesajını bugüne taşıyarak ancak ucuzluğunu gösterirsin! Şehidin evine sırt dönen şerefsizdir, döndü diyen şerefsizdir! Boğaz’da zıkkımlanmaya devam et!" diyerek yanıt verdi.

Levent Kazak da bugün Yönter'in cevabını alıntılayarak, "Madem silinen tweet yalandı, soruyu silinmemiş başka bir tweet üzerinden sorayım. Şunu merak ediyorum, "diktatör" kelimesinin tarifiyle ilgili düşüncen hala aynı mı? Değilse ne yaşandı, kaçak saray ruhsatına nasıl kavuştu? Hakaretsiz alırsak seviniriz" ifadelerini kullandı.  (HABER MERKEZİ)