Lucescu: Jesus hastanedeki futbolcularıma nasıl tepki verecek

Mircea Lucescu, sert oynadıkları eleştirisi hakkında konuşan Jorge Jesus'a yanıt verdi: "Jesus'un hastanedeki 2 futbolcuma nasıl tepki vereceğini merak ediyorum."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu, sert oyun gerekçesiyle sarı lacivertli ekibe tepkisi sürüyor.

Bein Sports'un haberine göre, GSP Romania'ya konuşan Lucescu, karşılaşmayla ilgili "Boğa güreşi gibiydi" değerlendirmesinde bulundu.

Lucescu, "Maçın ilk dakikalarında Fenerbahçeli futbolcular kendilerini yere attılar. Daha sonra agresif bir tavır sergilediler ve bunu sonuna kadar sürdürdüler" dedi.

Tribünlerin Fenerbahçeli futbolcuları şiddete teşvik ettiğini iddia eden Lucescu, "Bu maçtan önce intikamdan bahsediyorlardı. Futbolcular da bize şiddetle karşılık verdi" sözlerini söyledi.

Lucescu, tepkisine karşılık Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un "Lucescu, teknik direktör olarak kalitesini göstermiş bir isim. Ona şöyle bir tavsiyede bulunabilirim; maçın istatistiklerine bakabilir. Onların sağlık ekibi 8 kere sahaya girdi. Dinamo Kiev sürekli Fenerbahçe oyuncularını faulle durdurmaya çalıştı. Kalecileri sürekli yerdeydi. O maçı nasıl görüyor bilmiyorum ama fikrine saygı duyuyorum. İstatistiklere bakınca yanıldığını görecektir" sözlerine de yanıt verdi.

"Jesus'un hastanedeki 2 futbolcuma nasıl tepki vereceğini merak ediyorum" diyen Lucescu, "Shaparenko'nun çapraz bağları koptu ve 6 ay bizimle olamayacak. Kalecimiz de dizinden sakatlandı. O da en az 1 ay olmayacak" şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)