Macaristan Büyükelçisi Matis: Macarlar Türk mü diye sormayın, kahvede konuşuruz

Twitter hesabından gelen mesajlarla ilgili paylaşım yapan Macaristan Büyükelçisi Matis, “Macarlar Türk mü, nasılsınız, bir şey sorabilir miyim diye sormayın lütfen. Kahvede bunları konuşuruz” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Twitter hesabından gelen mesajlara yanıt vermediği yönündeki sitemlere yanıt verdi.

2 saatte yaklaşık 100 kişiye yanıt verdiğini belirten Matis, “'Büyükelçi cevap vermiyor' diyenler oldu. Son 2 saatte yaklaşık 100 kişiye cevap verdim, ama inanın ben call center değilim. Elimden geleni yapıyorum, ama vize konularını, Macarlar Türk mü, nasılsınız, bir şey sorabilir miyim diye sormayın lütfen. Kahvede bunları konuşuruz” dedi.

Araştırma, bilgi ve belgelere teşekkür ettiğini aktaran Matis, şöyle devam etti:

“Ayrıca bana gelen bilgiler, araştırmalar, belgeler, ilişkileri ile ilgili fotoğraflar için otomatik olarak teşekkür ettiğim üzerine anlaşalım. Sizleri seviyorum, söylemek istediğiniz bir şey varsa, yazmaya devam ediniz”

“Gramer canavarlarına da yazdıkları eleştiriler için teşekkür ederim, ama beni bazen rahat bırakabilirsiniz. Hatasız olacağımda ilk Sizlere haber vereceğim, o haberi bekleyiniz” diyen Matis, “VE EN ÖNEMLİSİ: HEPİNİZİ TÜRK-MACAR İLİŞKİLERİ GELİŞTİRMEK İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAYA DAVET EDİYORUM” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)